Leo's Pizza

История на ресторанта –

В този ресторант се приготвят повече пици и за това препоръчваме това място на любителите на пици. Това, което приготвяме се различава от продуктите на другите места, не само заради големината (40 см.), но и заради разнообразието от водиве (различни видове тесто, подправки и добавки), които предлагаме. Заведението се намира в сърцето на София, близо до Парламента, бул. Витоша и други забележителности на столицата. Ресторанта е достъпен доста лесно с всички видове транспорт и около него има места за паркиране. Мястото е уютно, на два етажа, оформено по италиански дизайн и има голям аквариум. Персоналът е с доста добър и богат опит, вече седем години екипа е един и същ, познавайки отлично менюто на ресторанта. Част от екипа говори родния език на собственика и това ви дава възможност да направите своята поръчка на италиански език.

И след като отидеш на самата страница ето този текст:
Ресторанта се намира в полите на Витоша планина, което само по себе си предразполага посетителите да се отпуснат в спокойствието на планината в комбинация със свежия въздух. Мястото разполага и с детски кът, където децата ви могат да играят и да се забавляват на спокойствие, докато вие хапвате от вкусните ястия. В заведението има обособен кът за домашни любимци и ако нямате възможност да оставите вашата животно само вкъщи, можете да дойтеде с него и ние ще се погрижим да го нахраним и да го наглеждаме по време на вашия престой при нас. През лятото отваряме и лятна градина – „Garden Cafe”, която е много приятна за десерти и кафе сред природата. Мястото разполага със собствен паркинг.
Ако пък просто искате да отидете с приятели някъде да гледате мача довечера, можем да ви предложим прекрасна атмосфера и приятелско обслужване. Ресторанта разполага и с барбекю, на което можем да приготвяме най-различни специалитети от месо. През лятото организираме различни събития, най-посещаваните от които са концертите на живо, над които мислим да се съсредоточим в бъдеще. Заведението залага и на кабаретните изпълнения и на комедийна актьорска игра.